Skip to main content

Posts

Showing posts from April 13, 2012

Antara AGODA,Malioboro,HOTEL di Yogyakarta

Malioboro, Agoda, Dan Hotel Melia Purosani Jogjakarta
Diary Mama Marketing Petualangan Working Mom Tweet This Bookmark this on Delicious
Dari Tulungagung kami berkendara ke Solo selama 5 jam. Capek? Tidak terlalu, mungkin karena sopirnya lebih ahli dan sepanjang jalan Trenggalek, Ponorogo, dan Wonogiri terlalu indah untuk dilewatkan. Jika hati senang, apa sih yang menyusahkan?
2 jam di solo, kami langsung bertolak ke Jogja, menuju hotel Melia Purosani. Pemesanan hotel telah kami lakukan di Solo secara online di Agoda – situs booking hotel terbesar dan selalu memberikan best deal. Benar-benar luar biasa karena diskon mulai dari 10 % sampai 60 %! Pelayanannya pun sangat cepat. Cukup ketik Negara dan kota tujuan, kemudian penawaran best deal hari ini terbuka. Klik saja mana yang kita suka dan langsung diarahkan ke form pemesanan. Setelah confirm, sebuat notifikasi dikirim ke email yang kita tunjuk, print out, dan tunjukkan ke hotel pilihan kita. Sebuah kamar telah siap menunggu. Email di…

KEPEPET Cari Hotel UNTUNG ada AGODA.com

Memesan Kamar Hotel dalam kondisii mendadak memang cukup merepotkan,apalagi kalo harus mengechek satu persatu ketersediaan kamar di masing-masing hotel pastinya capeek deeeh..sekarang jaman sudah canggih mencari ketersediaan kamar & memesan kamar hotel cukup mudah lewat mesin pencari dari Agoda dan di jamin.Berikut pengalaman salah seorang bloger.

Baca juga : CS Agoda Indonesia[Jakarta/Bali] & 12 Cara Menghindari Masalah Booking Online

Kemaren taun baruan, gw sempet pergi ke Jogja buat ngerayain taun baruan sama keluarga gw. Tapi sebelum gw pergi ke jogja, gw liburan di Semarang buat kumpul-kumpul dulu sama keluarga. Gw berangkat ke Jogja tanggal 31 December 2011. Tante gw sempet wanti wanti ke kita gara" ngapain ke Jogja taun baruan, soalnya kalo taun baruan disana, gak bakalan dapet hotel kalo gak reservasi. Gw juga sempet kepikiran tuh mau reservasi, cm biasanya kan reservasi di website" gitu suka rada ribet. Jadi gw sempet males. Cm pas itu gw reserve sama AGODA. …

The Beautiful of ubud Village bali

Here it is where the famous Hollywood actress Julia Robertsfilmed  in Eat Pray Love drama. Ubud is one of the "must" visit, at least I say so. Ubud region sandwiched between the two districts of the Gianyar and Tampaksiring is a beautiful rural area and shade. Winsome nature at the height of the mountains is where thousands of Balinese artists settled here. So, do not be surprised if other than calm, Ubud is also known as the artist village of Bali.

Because the character of the village of Ubud called "nyeni" and "quiet-quiet" then this makes it different from the hustle and bustle of Kuta with life day and night rah rah. Ubud is a village in the real sense.

Tourists who come here seem different from what we see along the Kuta-Legian. They settled in Ubud, seeking a quiet rural atmosphere of Bali, while enjoying the taste of Bali in hundreds of art galleries art galleries are scattered evenly in the countryside.

If you really like the peace, to hear the cr…

Hundreds of DOLPHINS at Lovina beach Bali

Lovina Beach is one of the most visited tourist both foreign and local tourists to see the unspoiled beach and saw dolphins on the beach there is lots of it.

By hiring a local fishing boat, you can approach the dolphins. Lovina Beach, Bali is located in the northern part, precisely in the Village Kalibukbuk, Buleleng district, Buleleng. The distance that must be taken approximately 100 km from Denpasar or three hours away.

When the atmosphere was still early morning at around 5:00 pm, tourists began to invade the beach is both domestic and foreign tourists visit to Lovina. To Lovina, tourists rent a motor boat with a capacity of five people. The journey is more than one kilometer out to sea. In the midst of the calm blue waters, visitors were treated to a natural attraction tail tens of hundreds of dolphins that live in this habitat.

Fishing boat was always faithful to approach the herd of dolphins. Shortly before the close, the boat motor is turned off so that the dolphins are not bo…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...